Käytiin kauniin iltapäivän kunniaksi taas tossa läheisellä hiekkakentällä vähän revittelemässä. Palkkasin narupallolla (paitsi noudon kuivatulla maksalla) sekä taistelulla että saaliilla.

Alkuun seuraamista. Palkkasin ruhtinaallisesti hyvästä kontaktista, mutta käännökset meinasivat systemaattisesti jäädä vähän väljiksi. Aion tämän seuraamisen ottaakin nyt seuraavaksi isommaksi projektiksi, eli siitä tehdään ihan superkiva liike. Tekniikka Saralla on hyvä, mutta välillä sen vire tippuu vähän turhan paljon.

Nouto oli oikein hyvä sekä hiekalla että kentän reunan nurmikolla. Vauhdikas lähtö kapulalle, hyvä tarttuminen ja lähes yhtä vauhdikas palautus. Ei pureskellut ollenkaan (jes!) ja paikka sivulla oli lähes täydellinen eikä kääntynyt mun taakse.

Jäävät liikkeet oli tosi hyvät. Palkkasin seisomisesta ekalla kerralla suoraan ja toisella kerralla tiputin palatessa pallon matkalle Saran eteen, jolla sain sen pysymään hienosti liikkumatta vaikka jatkoin matkaa sen taakse. Maahanmenosta ei mitään huonoa sanottavaa.

Kaukokäskyt parin metrin matkalta lähes täydellisesti, ei siis liikkunut yhtään. Vähän voisi olla terävyyttä lisää, mutta parempi noin kuin että liikkuu eteenpäin.

Luoksetulo ilman törmäystä, tosin myös ilman pysähdystä (en uskalla vielä ottaa sitä mukaan treeniin).

Loppuun vielä runsaasti leikkia ja riehumista yhdessä. Olipas kivaa :).