Vaihtoehtoisesti myös eteis- ja olohuonetreeniä, meillä kun nää on suhteellisen liukuvia käsitteitä :D.

Eilen ja tänään siis perusasioita sisätiloissa ja Pikon toimiessa sohvalta käsin häiriötekijänä.

Seuraamiset tosi hyviä. Paljon käännöksiä ja paljon palkkaa, oikein mallikasta. Sain lisäksi Mantalta virtuaalisesti neuvoja, miten seuraamisesta voi saada paremman, otamme vinkit käyttöön ensi viikolla ;).

Nouto palautuksen paikkaa lukuunottamatta ihan tosi huippua (ainakin verrattuna aikaisempaan). Vähän joudun ohjaamaan lopussa oikealle paikalle, mutta eiköhän se sieltä löydy pikkuhiljaa. Kuitenkin vauhti kapulalle mennessä on tosi hyvä ja pureskeluakin on jo paljon vähemmän! Voin myös kieltää puremisesta ja korjaamaan kapulan paikkaa suussa, ilman että Sara siitä mitenkään paineistuu.

Kaukokäskyissä olen vahvistanut niitä hankalia istumaannousuja. Mietin, että palloa voisi kokeilla palkaksi tähän, jos se auttaisi tekemään liikkeestä terävämmän. Mutta hienosti pysyy siis ihan paikallaan, yhtään ei valu mihinkään suuntaan.

Liikkeestä seisominen niin, että kiersin keittiön kautta ja takakautta takaisin, ei liikahtanutkaan.

Luoksetulossa hiottiin sivulletuloa ja vaadin oikeaa paikkaa ja suoruutta. Palkka tuli siis ainoastaan täsmälleen oikeasta paikasta, tai muuten otettiin alusta uudelleen. Ei tarvinnut montaa kertaa korjata ;). Eikä myöskään laskenut vire korjaamisesta.

Sara teki innoissaan ja iloisesti hommia, eikä sitä tarvinnut kahta kertaa käskeä treenaaman, riitti että otin treeniliivin päälle naulakosta.