Treenaamassa siis :D.

Olin aivan pakko hyödyntää upea sää ja niinpä suunnattiin Saran kanssa hiekkakentälle. Sara on aina hyvässä treenivireessä jo siinä vaiheessa, kun laitan treeniliivin päälle, eikä meinaa nahoissaan pysyä matkalla.

Ensin lämmittelyksi kontaktia perusasennossa. Muutaman kerran jouduin huomauttamaan katseen harhailusta, mutta pääsääntöisesti pysyi hyvin.

Molemmat jäävän liikkeet koemaisesti, tosin seisomisessa etupalkalla. Ei mitään moitittavaa. Katselee toki mun perään, kun kävelen ohi, mutta se ei ole virhe.

Kaukokäskyissä ekalla kerralla valui etujalkojen verran eteenpäin (istumaannousuissa hypähti vähän eteenpäin). Laitoin toiseen settiin takapalkan, niin johan pysyi täsmälleen paikoillaan. Uusinnassa sama juttu, takapalkalla pysyi. Eli tässä varmaan mättää siirtyminen ulos, pitää vaan sitä treenata enemmän. Sisällä ei tällaista tapahdu.

Noudossa kaksi koemaista suoritusta. Ekalla palautus oli vähän sinnepäin, ei siis päätynyt sivulle. Toisella kerralla tosi hyvä, pureskelua lukuunottamatta. Sekä meno- että paluumatka hyvällä vauhdilla (sisällä palautuksessa hidastelee välillä).

Seuraamisessa uskaltauduin ottamaan vähän pidempää kuviota taas. Oikein mukavaa ja vaivatonta. Oikealle käännökset hyviä, vasemmalle ekassa vähän herpaantui, toka ihan kymppi (ja siitä tietenkin palkka). Täyskäännös hieno, samoin tempon vaihtelut. Ei hidasteluja missään vaiheessa, kontakti oli hetkittäin hieman levoton, mutta ei pahasti ja paikka kuitenkin koko ajan hyvä.

Loppuun vielä perusluoksetulo. Aivan huippuhyvä, tuli ihan täysiä, mutta ei koskenut yhtään, vaikka tuli ihan lähelle sivulle.

Todelliset hyvän mielen treenit siis, paljon leikittiin liikkeiden välissä ja Saralla oli tosi skarppi ja tyytyväinen ilme koko ajan.