Sairausloma + hyytävä keli tarkoittaa meillä tällä hetkellä vähiä lenkkeilyjä. Siispä päätin jumppailla Saran kanssa kotosalla.

Osa 1

Ensin vähän noutoa. Oikein siistejä juttuja mukana, mutta vähän meinasi palautusinto hyytyä loppua kohti. Yritin sitten palkata narupallolla pelkästä vauhdista kapulalle, mutta mitä tekee irski? Ärisee kapula suussa, että luuletko sä että tänne mahtuu vielä toi pallokin?!? Ihan hupsu. Mutta kyllä sillä siitä huolimatta tuli vauhtia lisää. Hieman edelleen taipumusta sivulla pureskella kapulaa, kun ei malta odottaa luovutusta, mutta kuitenkin vähemmän mitä pahimmillaan.

Kaukokäskyissä liukas muovimatto selvästi haittaa tekemistä, mutta sain kuitenkin aikaisempaa pidemmällä matkalla pari onnistunutta suoritusta.

Sitten riskillä päätin testata luoksetuloa. Siis avoimen luoksetuloa. Ensin yhden kerran käskyllä ja käsimerkillä pysäytys ja samantien pallo koiran taakse. Seuraavalla kerralla suoraan sivulle. Kolmannella kerralla pysäytys pelkällä käskyllä ja vapautus taaksepäin. Neljännellä kerralla koko liike alusta loppuun asti. Ja se sujui!! Toki matkaa paljon vähemmän, mitä kokeessa, mutta sillä ei nyt ole merkitystä. Miten mä taas onnistuin aliarvioimaan tän koiran näin täysin?

Osa 2

Saralle jäi ekasta sessiosta niin paljon intoa jäljelle, että otettiin uusi setti vähän myöhemmin.

Seuraamispätkiä sen verran, kuin ahtaassa tilassa mahtuu tekemään. Paljon käännöksiä ja pysähdyksiä. Puutuin aika tiukasti kaikkiin virheisiin paikassa ja asennossa ja sillä oli selvästi tehoa, sillä oikaisut paransivat myös virettä. Meni loppua kohti vähän hinkkaamiseksi, mutta onneksi Sara kestää sellaista.

Jäävissä liikkeissä muistuttelua. Maahanmeno oli aika huono, ekalla kerralla jäi puoliväliin mutta se onneksi korjaantui seuraavaan. Seisominen sen sijaan ihan loistava.

Ai niin, Löysin meille sittenkin kokeen. Toukokuulle. Ilmoittauduttu on...