Meillä on takana kiireinen kevät, on ollut paljon töitä, asunnon myyntiin liittyvää remppaa ja itse myyntiä sekä tietenkin treenejä. Blogi on jäänyt vähän paitsioon, mutta tässä pikakatsaus menneisiin tapahtumiin. Kisakausi korkattiin kahdella huonolla suorituksella, joten se laitettiin samantien myös tauolle ja katsotaan sitten uusiksi syksyllä. Ekassa kokeessa kompastuskiveksi sattui kevään ekat helteet, eikä Sara keskittynyt kehässä ollenkaan. Toisessa kokeessa olin itse aivan kauhusta kankea ja koira tietenkin käytti tilanteen hyväkseen sikailemalla 6-0 ja tekemällä hommat ihan vasemmalla tassulla. Molemmissa kuitenkin hyvät paikallamakuut ja noudot, jotain positiivista kun on kuitenkin pakko keksiä. Treenit on kuitenkin olleet kautta linjan ihan huippuhyviä, Sara hyvällä mielellä ja innokas, joten jatkamme niitä edelleen ja yritämme tehdä mun huonoille kisahermoille jotain...

Treeneissä ollaan keskitytty paljon uusiin liikkeisiin, mm. ruutuun, hyppynoutoon ja paikalla istumiseen. Myös tunnaria muistuteltiin pitkästä aikaa. Kaksi ensimmäistä on todella kivalla mallilla, hyppynouto suorastaan kisavalmis :D. Tietenkin myös avon liikkeitä tehdään koko ajan, mutta niihin kyllästyy niin nopeasti, että kiva on välillä tehdä myös jotain koiralle uutta ja monipuolisempaa. Saralla on ollut ihan huippuhyvä treenimotivaatio, nyt sitten vaan pitäisi saada se koemotivaatio taas samalle tasolle. Mutta kokeet on onneksi toissijaisia, tärkeintä on se yhdessä tekeminen.

Kevään ja kesän suurin uutinen on kuitenkin tässä:

 

 

Viikko sitten sunnuntaina meille muutti pieni irskin alku, Rilla Riiviölapsi (Fardarrigh Filthy Rich), pitkään haaveilemani ja odottamani toinen irski. Isot koirat otti pennun hienosti vastaan, vaikka eivät vielä oikein sen leikkeihin lähdekään mukaan. Rilla on kotiutunut meille aivan loistavasti ja on jo ehtinyt tutustumaan niin metsään kuin kaupungin vilinäänkin. Rillalle suunniteltu samoja harrastuksia kuin Sarallekin, eli näyttelyitä. tokoa ja mahdollisesti myös mejää ja agia. Aika näyttää mitä tytsästä kasvaa ja mihin lopulta päädytään, mutta juuri nyt se on aivan täydellinen pikku-irski: reipas, rohkea, avoin ja hyvin taistelutahtoinen riiviö. Onneksi vaikuttaisi hieman vähemmän kovakalloiselta kuin tuo "isosiskonsa", sillä yksi sara taloudessa kerrallaan on aivan riittävästi. Rillä kulkee joka paikassa häntä pystyssä ja moikkaisi kaikki ihmiset, jos vain saisi. Näin reilun viikon kokemuksella pentu vaikuttaa erittäin selväpäiseltä. Sillä ei ole esimerkiksi mitään ongelmia jäädä yksin, eikä uudet asiat aiheuta sille ollenkaan jänskätystä. Olen siis hyvin ihastunut ja enemmän kuin tyytyväinen.