Saran kanssa oli eilen varsinaiset vauhtitreenit! Sillä oli ihan älyttömästi virtaa ja tarmoa, ihana huomata selvä ero siinä nyt kun on taas mukavan viileät kelit. Treeniseurana meillä oli myös toinen irski, Napsu (Garyowen Wolmar). On kyllä aina tosi kiva nähdä muitakin irskejä treenaamassa!

Alkuun otettiin noutoa. Se oli ihan loistava! Ekassa oli vähän liikaa vielä patoutunutta intoa ja kapula sai aikamoisen lennätyksen terrierin tassuissa. Seuraavat pari olikin sitten ihan täydelliset, palautusta myöten, eikä pahemmin ollut pureskeluakaan. Loppuun otettiin vielä kerta metallilla ja se sujui ihan yhtä hienosti.

Seuraamisessa sama ylivireinen trendi jatkui, kauheaa keulimista. Yritin hillitä menoa ottamalla ihan lyhyitä pätkiä, paljon käännöksiä, pysähdyksiä ja palkkaamalla taaksepäin. No, ehkä se vähän auttoi... Jos jotain hyvää, niin kontakti oli ok ja täyskäännökset ihan priimaa.

Liikkeestä seisomisessa varmistelin seisomista ohikävelyssä. Hyvin se taas sujuu. Liikkeestä maahan ei mitään erityistä. Yhden kerran jouduin sanomaan aika kovan jättökäskyn, kun ei ollut ihan kunnolla kontaktissa seuraamisosiossa, siitä olisi varmasti kokeessa lähtenyt pisteitä.

Liikkeestä istumista joutui taas pitkästä aikaa muistuttelemaan, mutta kyllä se sieltä sitten palautui hyvin mieleen. Jättökäskyn saa antaa aika korkealla äänellä, tai menee muuten maahan. Jää kyllä odottamaan hyvin, siinä ole ongelmaa.

Kaukokäskyt ihan parasta pitkästä aikaa, ei mitään ongelmaa istumaannousuissa eikä pienintäkään edistystä. En tiedä miksi se oli keväällä niin hukassa, mutta itsestään näemmä palautui ennalleen.

Ryhmässä otettiin sekä paikalla istuminen että makaaminen. Molemmat menivät oikein hyvin, tosin istumisessa Sara valui ekaa kertaa ikinä makaamaan kesken liikeen, vierustoverin vanavedessä. Onneksi korjasi sen melkein itsestään ja pysyi loppuun hyvin. Paikalla makuussa menin piiloon aika pitkän matkan päähän ja vierustovereita käytiin välillä palkkaamassa, mutta siitä huolimatta Sara pysyi hienosti eikä ollut yhtään levoton niin kuin viimeksi.

Ihan älyttömän hyvät treenit! Sara oli koko ajan mielettömän hyvin kuulolla eikä sooloillut mitään omia kuvioitaan. Tällaisten hetkien takia tätä tehdään :).