Terveisiä Turusta! Täällä ollaan koko perheen voimin yhdistämässä koiranäyttely ja sukulaisvierailu.

Rilla siis debytoi vihdoin kehässä, junnuluokassa. Vähän jännitti, miten Rilla malttaa kehässä olla. Itse olen ollut sopivasti koko viikon flunssan kourissa ja edelleen vähän heikossa hapessa, joten oma tavoite oli selvitä kehästä esim. pyörtymättä. Rilla onneksi yllätti erittäin positiivisesti ja käyttäytyi todella kivasti. Ainoa nootti itselleni siitä, että pöytäkäyttäytymistä olisi voinut harjoitella vähän enemmän, vaikka sekin meni paremmin kuin etukäteen pelkäsin.

Tuomarin linja oli tänään se, että korvien on oltava täysin ojennuksessa ja Rillan korvat ei sitten kelvanneet. Muuta moitetta ylimalkaisesta arvostelusta ei löytynyt ja liikkeitä jopa kehuttiin, silti tulos oli EH2. Rillan Nessa sisko oli myöskin kehässä tuloksella EH3. Olisin mielelläni kuullut arvion rakenteesta ja rotutyypillisistä ominaisuuksista, mutta niitä ei tänään saatu. Arvostelu kokonaisuudessaa löytyy Rillan näyttelyarvostelut -sivulta.

Kuvassa Rilla juuri 9kk täyttäneenä

 

Pääsin vielä esittämään ihanan Sissin (Fardarrigh Dirty Work, VSP+SERT+CACIB) kasvattajaluokassa ja ryhmä oli ansaitusti ROP-kasvattajaryhmä.

Mannisten Rufus-bulli (Balliol Ayers Rock) oli myöskin junnuluokassa EH2, joten sininen oli meillä tänään päivän väri :D

Nyt sitten jatkamme täällä Turussa viikonlopun viettoa ja suuntaamme huomenna takaisin kotiin. Rillaa ei paljon näyttelypäivä hetkauttanut tai väsyttänyt, joten meno jatkuu tutulla tavalla :D.

STOP THE PRESS!

Juuri saamani tiedon mukaan Fardarrigh-irskit oli tänään BIS1-kasvattajaryhmä!! Upeaa, Onnea Jetalle ja Jaanalle hienosta päivästä! :)