Pääsiäisen vietimme koko lauman voimin aurinkoisessa Lappeenrannassa. Yövyimme kaksi yötä hotellissa, teimme pitkiä lenkkejä kierrellen kaupunkia ja Rillan kanssa kävimme pyörähtämässä myös näyttelyssä.

Pelkäsin, että kahden päivän reissaamisen jälkeen tytsä olisi ihan väsynyt, mutta mitä vielä, Rilla löysi kyllä sisäisen kengurunsa ja esitti koko loikka-repertuaarinsa kehässä :D. Tuloksena oli meillä tavoitteenakin ollut ERI1 ja arvostelu oli oikein mukava ja paikkaansa pitävä. Liikkeita lukuunottamatta Rilla esiintyi kehässä kivasti ja seisoi kuin tatti tuijottaen naapurikehän bulleja :D. Paikalla oli runsaasti sukulaisia. Rasmus-veli esiintyi myös hienosti junnu-uroksissa tuloksella ERI2, Reima (F. Cutting Edge) oli ROP, Ussi (F. Dressed to Kill) VSP, Sissi (F. Dirty Work) PN3+SERT -> MVA ja Fardarrigh-kasvattajaryhmä oli ROP ja loppukehässä vielä ylsi jälleen upeasti BIS-kasvattajaryhmäksi! Onnittelut kaikille hienoista tuloksista ja kiitos mukavasta näyttelypäivästä!

Junamatkoilla meillä oli muutama kylmän hien pintaan nostattava hetki. Menomatkalla Sara onnistui jotenkin tipahtamaan junan ja laiturin väliin niin, että sillä oli vain etutassut laiturilla ja pää laiturin yläpuolella. Itselläni oli tietenkin kädet täynnä tavaraa ja Rillakin vielä remmin päässä ja Mikko oli vasta tulossa perässä, mutta onneksi lähellä ollut naisihminen sai napattua Sarasta kiinni ja autettua sen laiturille. Onni onnettomuudessa Saralle ei käynyt mitään, se vain ravisteli itsensä ja kiitti auttajaa hännänheilutuksella. Minulla sydän jätti varmasti muutaman lyönnin väliin, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Paluumatkalla koiravaunu oli todella täynnä ja koiria oli käytävilläkin. Sarahan ei kauheasti arvosta etenkään ahtaissa tiloissa iholle tulevia vieraita koiria ja kun viereisessä penkkivälissä ollut koira aloitti murinan, niin Sara oli pistämässä rähinää käyntiin... No siitäkin tilanteesta selvittiin kuitenkin hyvin ja heti kun päästiin rauhoittumaan omalle paikalle, kävivät molemmat tytöt jalkoihini makaamaan ja nukkuivat siinä tyytyväisinä koko matkan.

Uusia kuvia ei nyt tähän hätään ole, mutta yritän aktivoitua niiden osalta mahdollisimman pian.