Raumalle lähdettiin taas koko lauman voimin viettämään viikonloppua ja äitienpäivääkin vähän etukäteen. Näyttelyyn oli ilmoitettu 6, joista paikalla 5, irskiä ja tuomari vaihtui viime metreillä slovakialaisesta romanialaiseen Anca Giuraan. Lauantaiaamu valkeni sateisena ja hetkittäin jopa kaatosateisena, mutta onneksi juuri irskien kehän aikaan sade loppui.

Junnunartuissa kehässä oli kolme irskiä, Rillan lisäksi F-irskejä edusti Nessa-sisko (F. Fit As A Fiddle). Molemmat tytöt olivat varsin hienosti kehässä. Tällä kertaa luokkavoiton nappasi Nessa, Rilla hienosti kakkosena ja molemmille siis ERI+SA. Paras narttu -kehässä sijat pysyivät samoina, Nessa PN1, VSP+SERT ja Rilla PN2+vasert! Hienoa pikkutytöt! Tuomari kehui vielä kehän jälkeen molempia ja toivoi näkevänsä meidät pian valioluokassa. No, sitähän toki saadaan odottaa vielä vuoden verran, mutta suunta on ainakin oikea :). Rilla oli näyttelypaikalla jälleen kerran oma iloinen ja utelias itsensä ja kuitenkin malttoi tällä kertaa olla kehässä todella mallikkaasti ja liikkui myös hienosti.

 

 Lisää kuvia yritän saada laitettua, kunhan vuodatus pääsee jostain ongelmasta eroon...

 

Kehän jälkeen suunnattiin vielä yhdessä Nessan ja Annen kanssa lähimetsään lenkille ja tytöt sai purkaa vielä loput energiat metsäpoluilla. Siskoksilla oli todella hauskaa ja selvästi yhteinen sävel juoksu- ja ärinäleikeissä.

Viikon päästä seuraavan kerran kehään Tampereella!