Nyt olisi sitten kesä ja näyttelykausi parhaimmillaan! Kelitkin melkein kohdillaan, Salossa sateli vähän ennen kehää ja kehän jälkeen enemmänkin, muttei onneksi itse H-hetkellä.

Irskejä oli ilmoitettu 5, yksi uros ja neljä narttua ja tuomarina erittäin miellyttävä Juha Putkonen. Elmeri (F. Dead Man Walking) oli tietenkin PU1 sekä VSP. Nartuissa junnuluokassa jälleen Rilla ja Nessa yhdessä. Rilla esiintyi tällä kertaa taas erinomaisesti, sillä oli sopivasti virtaa, se malttoi seistä hienosti ja liikkui tosi kivasti. Eikä pistänyt ranttaliksi kehässä, kehätreenauksesta oli siis hyötyä ;). Tuomari tykkäsi ja tuloksena luokkavoitto kera ERI:n ja SA:n! Nessa tällä kertaa ERI2. PN-kehässä kisasi Rillan lisäksi Ussi (F. Dressed To Kill) ja Sari L.:n Irmeli (Lurvendhalis Xelian). Ussi vei ansaitusti voiton (oli myös ROP) ja suureksi riemuksi Rilla nappasi kakkossijan, joka tiesi ensimmäistä sertiä meille! Eli tämän päivän hieno saalis oli ERI1 SA PN2 SERT! Arvostelu löytyy muiden arvostelujen lailla Rillan näyttelyarvostelut -sivulta.
Jatkoimme sitten vielä kasvattajaryhmän kanssa, joka oli ensin ROP ja sitten koregrafioiden hiomisen jälkeen isossa kehässä upeasti BIS4-kasvattajaryhmä! Kaiken kaikkiaan meillä oli oikein mukava päivä, siitä kiitos kaikille tutuille kehänlaidalla! Ja tietenkin isot onnittelut jälleen Jetalle ja Jaanalle hienoista tuloksista.

Nyt sitten pyöritäänkin lähes joka viikonloppu jossain näyttelyssä, joten tulkaahan vaikka moikkaamaan, jos satutte samaan paikkaan!