Päätin pitkän tauon jälkeen herättää blogin henkiin. Monenlaista on tapahtunut ja suunnitelmia on tiedossa, joten mikäs parempaa kuin kirjoitella niistä mahdollisesti kiinnostuneille lukijoille.

Ihana Sara täytti tammikuun lopussa 11-vuotta. Sara on ollut täysin terveenä oikeastaan jo monta vuotta, sydämen sivuääni on edelleen oireeton ja vauhtia piisaa siinä missä nuoremmillakin. Toivomme meille vielä monta yhteistä vuotta.

Rilla aloitti syksyllä rally-tokon ja onkin osoittautunut oikein näppäräksi siinä! Kevään tai alkukesän aikana olisi tarkoitus päästä korkkaamaan kisakentät, jos vain sopivia kokeita osuu kohdalle.

Oskari kävi viime vuonna hakemassa kolmesta näyttelystä kolme sertiä, joten viimeistä metsästetään tässä kevään aikana, kun 2 vuotta tuli täyteen tammikuun alussa. Oskarin ei oikeastaan ollut edes tarkoitus käydä näyttelyissä, enkä varsinkaan odottanut sille mitään menestystä, mutta tuomarit ovat siitä pitäneet isosta koosta huolimatta. Toki Oskari on hyvin näyttävä, kauniisti rakentunut ja hyvin liikkuva, joten näitä ominaisuuksia arvostavat siitä pitävät. Oskari harrastaa tällä hetkellä tavoitteellisesti tokoa ja agilityä jatkuvissa ryhmissä ja edistyy molemmissa oikein mukavasti. 

Itse olen siirtynyt työelämästä opintovapaalle, joten päivät kuluvat tiukasti luentosaleissa, mutta viikonloput ovat nyt vihdoin vapaana koiraharrastukselle ja siitä otankin kaiken irti! Maaliskuussa menen uusimaan vanhentuneet kasvattajan peruskurssin ja toivottavasti muitakin kursseja saan tänä vuonna suoritettua.

Toivottavasti uudet ja vanhat lukijat löytävät blogiin, lupaan tästä lähtien taas kirjoitella säännöllisesti.