Käytiin tänään Paulan sekä Into ja Ilo staffien kanssa treenailemassa Koneen kentällä Munkkiniemessä. Vaikka lämpötila oli edelleen tutuissa lukemissa, ei koirien työskentelyssä ollut mitään moitittavaa (tokikaan emme olleet pahimmassa porotuksessa) ja monen viikon löysäily näkyi ainakin Sarassa suurena työintona. Sillä riitti virtaa ja se teki hommat hienosti ja säntillisesti, kaikki liikkeet käytiin läpi eikä ongelmia tullut. Paikallamakuukin sujui ihan nappiin, tosin Into oli sitä mieltä, liian kuuma tuli, ja oikaisi itsensä sammakoksi kesken liikkeen :D. Kiitos vielä treeniseurasta!

Pienet treenit otin äsken myös lenkin yhteydessä, kun Saralla tuntui vauhtia edelleen riittävän. Ihailtavan hyvin se jaksoi, vaikka kuuma tuossa lähipellon reunassa oli. Käytiin sitten lopuksi myös vähän metsän puolella juoksemassa ja sehän irskistä oli tietenkin parasta hupia.

Vaellukselle rupeaa olemaan varusteet kasassa. Sara sai tänään uudet valjaat, jotka myyjän kanssa sovitettiin niin, että ne varmasti istuu eikä hankaa tai muuten haittaa menoa. Lisäksi olen tällä viikolla laittanut sille ruoan sekaan hieman kuivalihan murusia, jotta ei sitten tule mahalle täysin yllätyksenä reissulla. Vielä pitää sekä ihmisten että koirien EA-tarvikkeet päivittää, sillä suurimman osan reissusta olemme suht kaukana sivistyksestä.

Ennen vaellusta teemme kuitenkin vielä visiitin Imatralle, toivottavasti vähän viilenee viikonlopuksi...

yhdistykset.etela-karjala.fi/tokosm10/index.htm