Neljän viikonlopun näyttelyputki alkoi sateiselta Karjaalta 7.7., jossa 5 irskiä oli heti aamusta tuomari Rainer Vuorisen arvosteltavana. Junnunartuissa jälleen Rilla ja Nessa kahdestaan, molemmille ERI:t ja Rillalle luokkavoitto. Tuomari kehui pikkutyttöjä hienoiksi, mutta SA;t jäivät vielä odottamaan. Avoimessa luokassa Sarin Irmeli ei viihtynt sateessa ja tällä kertaa tuloksena EH. Valionartuissa Ussi nousi ROP:ksi ja Sissi PN2. Kasvattajaryhmä sai tuomarilta vuolaita kehuja ja meidät lähetettiin isoon kehään tietenkin ROP-kasvattajaryhmänä. Isoa kehää saatiinkin sitten odottaa koko pitkä päivä, mutta se kannatti, sillä hieno ryhmä nousi lopulta BIS1:ksi! Vau!

Seuraavana viikonloppuna oli sitten vuorossa Forssan näyttely Mustialassa. Jos Karjaalla satoi, niin se ei ollut mitään verrattuna tähän. Olimme reissussa yhdessä Ninan meksikonkarvattomien kanssa ja perillä meitä odotti järkyttävä kaatosade. Ninan Fuego oli VSP kera SERTin, mutta Gael ei sateessa viihtynyt ja jäi ilman SA:ta. Rillan kanssa vuoroa odotellessa sade ehti jo kerran laantua, mutta alkoi sitten uudelleen juuri ennen meidän arvostelua. Rilla oli siis ainoa irski ja sai todella hienon arvostelun tuomari Saija Juutilaiselta, mutta jälleen tulos ERI1 ilman SA:ta. Rilla kyllä tsemppasi hienosti kaatosateessa, eikä antanut sen pahemmin häiritä, joten olen kuitenkin tyytyväinen päivään. Kiitos Ninalle ja xoloille matkaseurasta!

Mäntsälässä 21.7. saatiin sitten vaihteeksi esiintyä aurinkoisessa säässä. Jälleen vain yksi irski ilmoitettuna norjalaiselle Leif Ragnar Hjortille ja ajattelin etukäteen, että taas saadaan hakea ERI1.  Jännitin kehään menoa varmasti enemmän kuin koko kesänä, mutta tuomaripa ihastui Rillaan ja upean arvostelun lisäksi totesi "She's so lovely, she gets everything. Good luck with her in the future". Niinpä Rilla ROP+SERT ja kehän laidalla omaa vuoroaan odottaneet hurrasivat ja taputtivat :). Jäimme sitten tietenkin odottelemaan isoja kehiä, kun sinne kerrankin päästiin. Toki meidän käteltiin sieltä ulos heti alkuun, mutta Rilla esiintyi upeasti ja jaksoi hienosti vaikka olimme olleet liikeellä aikaisesta aamusta asti. Hieno päivä! Kiitos kehänlaitaseurasta russelisteille ja skotti-ihmisille!

Näyttelyputken viimeinen osuus oli Mikkelissä 28.7. Tulimme Rillan kanssa hotelliin yöksi jo perjantaina, sillä kehä oli jälleen heti aamusta. Hotellissa törmäsinkin heti  Anneen ja Nessaan :). Kehässä meidän lisäksi oli valiouroksissa Reima sekä valionartuissa Ussi ja Sinna. Reima oli tietenkin PU1. Rilla pisti kehässä ranttaliksi eikä ehkä ollut ihan parhaimmillaan, vaikka kehänlaita kehuikin sen esiintymistä. Tuomari Markku Kipinä piti jälleen molemmista pikkutytöistä kovasti, molemmille ERI+SA ja tällä kertaa oli Nessan vuoro olla ykkönen. PN-kehässä Ussi oli 1., Sinna 2., Nessa 3. kera toisen SERTinsä ja Rilla 4. varasertillä. Ussi oli lopulta ROP ja Reima VSP. Kasvattajaryhmä jälleen ROP ja pitkän odotuksen jälkeen vielä upeasti BIS3! Kiitos koko porukalle kivasta päivästä ja erityisesti Suville ja Katille väliaikaismajoituksesta, kun jouduimme odottamaan pari tuntia bussin lähtöä.

Kaikki arvostelut löytyvät Rillan sivuilta.
Nyt Rilla siirtyykin sitten nuorten luokkaan, saa nähdä mitä sieltä saadaa aikaiseksi, kun on tuo vielä melkoisen kakara...