Tänään vietettiin päivä Tampere KV:ssa. Näyttelyyn oli ilmoitettu 10 irskiä ja tuomarina meillä oli irskikasvattaja Elizabeth Walmsley Australiasta.

Rilla esiintyi viikko sitten Raumalla selvästi paremmin, nyt oli paljon vaisumpi liikkeissä ja oli koko ajan kiinnostunut vain perässä tulevista kavereista - junnunarttuja oli tällä kertaa kehässä 4, mukana jälleen myös Nessa-sisko. Kaikki neljä saivat tällä kertaa EH:n, Rilla nappasi kuitenkin luokkavoiton ja Nessa hienosti 2. ERI:t menivät valioluokan koirille, joista hienot sisarukset Elmeri (F. Dead Man Walking) ja Sissi (F. Dirty Work) olivat ROP ja VSP. Fardarrigh-kasvattajaryhmä oli ROP, tällä kertaa ei kuitenkaan sijoitusta isossa kehässä. Rilla-Reipas tsemppasi todella hienosti pitkän päivän, vaikka isoon kehään pääsyä odotellessa se ei oikein meinannutkaan enää jaksaa keskittyä. Mutta kehään se ravasi sellaisella draivilla ja askeleella, että toivottavasti saan sen joskus liikkumaan samalla lailla myös rotukehässä! Pitäisi vain saada treenattua jossain ryhmässä tuota liikkumista, koska Rilla tulee kuitenkin yleensä olemaan jonossa ensimmäisenä.

Rillan arvostelussa ei ollut kuitenkaan mitään suurempia moitteita, vaan se jatkoi samaa hyvää linjaa kuin aikaisemmatkin.

Kiitos kaikille kehänlaitaseurasta ja mukavasta päivästä!